Отож, з часу публікації нашого останнього зведеного звіту ми отримали допомогу від БО "БФ "Буковинський спротив" та БО "БФ "Український спротив" - продукти харчування, засоби гігієни, одяг, речі першої необхідності тощо.
Крім того, сьогодні отримали продукти харчування тривалого зберігання та засоби гігієни від наших надійних партнерів та друзів з Румунії - німецького благодійного фонду Westfalische Genossenschaft Des Johanniter Ordens Johanniter Mission Siret та організації GlobalMedic .
Відтак, завдяки отриманій допомозі ми:
????через волонтерів та військовослужбовців, які перебували у відпустці, направили допомогу нашим захисникам на 11 різних напрямків по лінії фронту - продукти харчування, засоби гігієни, речі першої необхідності, воду.
Крім того, поїздку до нашого батальйону ТрО особисто здійснили очільники районної влади за підтримки діяльності нашого хабу, про що ми писали окремим постом.
????також, турбуємося й про тих, хто перебуває в скруті - направили допомогу у вигляді одягу, продуктів харчування тривалого зберігання та засобів гігієни до Нижньо-Станівецького психоневрологічного будинку інтернату та старостату Верхніх Станівців.
Тож, продовжуємо працювати!
Щиро дякуємо всім за надану підтримку та допомогу!!!
Разом тільки вперед й до Перемоги!!!❤????????????????