Цьогоріч влітку внаслідок інтенсивних дощів було пошкоджено берегоукріплення річки Черемош між селами Петраші та Мареничі на Вижниччині. Щоб зменшити масштаби розмиву земляного полотна та стримати зсуви ґрунту, оперативно розпочали зводити спеціальну штучну споруду попід ділянкою дороги Р-62 Криворівня – Усть-Путила – Старі Кути – Вижниця – Сторожинець – Чернівці.
???? Аварійно-відновлювальні роботи дорожники виконували оперативно, аби не допустити зсув берега та руйнування автошляху Р-62, який забезпечує транспортне сполучення між Чернівецькою та Івано-Франківською областями.
Берег гірської річки укріпили підпірною стінкою, яка складається з 45 габіонних ящиків та 89 габіонних матраців. Висота штучної споруди – 6 метрів, а загальна довжина – 60 метрів.
 
???? Ділянка дороги, на якій проводилися роботи, є досить складною. Адже з одного боку знаходиться високий берег, посередині – дорога, а за автошляхом – стрімка гора. Саме на цьому відрізку під час проливних дощів рівень води у Черемоші підіймається до 4 метрів.
Автошлях Р-62 має високе соціальне значення для Чернівецької та Івано-Франківської областей. Ця дорога не лише з’єднує ці два регіони, а й є частиною туристичного маршруту до Карпат.
 
Роботи виконувалися коштом з експлуатаційного утримання.
Підрядна організація – ДП «Чернівецький облавтодор».