Без професійного проєктного менеджера успішність будь-якого проєкту завжди під загрозою. Адже саме від PM залежить, чи встигне команда в строк, чи вистачить запланованого бюджету, скільки людей потрібно залучити, що взагалі робити та куди бігти. Словом, проєктний менеджер — посада дуже відповідальна та необхідна практично для кожної компанії.
Робота такого фахівця — суцільний стрес. Якщо команда не впорається із завданням, все ляже саме на плечі PM. А от якщо проєкт буде реалізований успішно, славу, звичайно, розділять усі учасники.
 
Важливість цієї професії ми по особливому відчули в роки війни, адже на відбудову нашої країни залучаються кошти міжнародних партнерів та організацій з надання допомоги, і без грамотної роботи проєктного менеджера тут не обійтися.
 
Тому в День проєктного менеджера бажаємо Вам успішної реалізації як професійних, так і особистих проектів, безперервного розвитку, нових цілей і креативних ідей.
Нехай Вас завжди тішить якісний і унікальний результат Вашої праці, а задоволення від роботи залишається незмінним! Міцного Вам здоров'я, витримки у роботі та мирного неба над головою!
 
З повагою,
Голова Вижницької районної ради Михайло Андрюк