Очільники районної влади Михайло Андрюк та Сергій Чеботар спільно з головою Брусницької сільської ради Василем Шемчуком, головою ГО "Чернівецьке обласне товариство політв'язнів та репресованих" Галиною Бойко та головою районного осередку товариства репресованих та політв'язнів Ольгою Анич зустрілися із жителями Брусницької територіальної громади, які мають статус потерпілих від репресій комуністичного тоталітарного режиму 1917-1991 років.
В ході зустрічі, сторони обговорили потреби та наявні проблеми з якими стикається дана категорія осіб у повсякденному житті та шукали спільні шляхи їх вирішення.
 
Відповідно до запиту районного осередку товариства політв'язнів та репресованих, завдяки діяльності нашого спільного з ГО "Волонтери Вижниці" перевантажувального хабу надання допомоги, цільовій аудиторії зустрічі було роздано продуктові набори.
 
Опісля посадовці відвідали опорний заклад "Брусницький заклад загальної середньої освіти I-III ступенів ім.І.Миколайчука", в якому було проведено зустріч із учнівською молоддю.
 
Ольга Григорівна Анич зі сльозами на очах розповідала про події 1947 року та наголосила на важливості молодого покоління пам'ятати та не забувати про страшні часи минулого, оскільки й зараз в часи війни багато наших співвітчизників стають жертвами репресій.
 
Також, з метою популяризації історії нашого краю, школярів запросили відбідати криївку полеглим Героям УПА, яка розташована на хуторі Горби, Усть-Путильської територіальної громади.
 
 
 
 
 
 
 
 
Возможно, это изображение 5 человек, люди учатся и суши