Голова Чернівецької обласної ради Олексій Бойко зустрівся із представниками організації ветеранів України у краї та дізнався про їхні потреби.
Поспілкувалися з очільником крайової влади й голови Вижницького та Путильського районних осередків ветеранів Іван БОЙКО та Степан МУРГА.
Першочергово ветеранським організаціям на місцях бракує фінансування. Гроші необхідні, щоб пошанувати людей – привітати з ювілеєм, виписати для них місцеву пресу, підтримати продуктами тощо. Олексій Бойко запропонував скласти орієнтовний кошторис витрат та запевнив – допоможе шукати шляхи забезпечення фінансування.
???? «Ветеранам найперше потрібна увага, добре слово. Вартує це небагато, але цінується високо. Тож говоритиму з головами громад, аби вони на місцевому рівні дбали про заслужених земляків», – сказав голова облради.
✍ Серед проблемних питань, про які йшлося під час зустрічі, також проїзд у громадському транспорті Чернівців. Оскільки змінилася система оплати і готівкою розрахуватися в маршрутках та тролейбусах не можна, у старших людей, що приїздять у місто з сіл, виникають труднощі.
???? Говорили й про медичну допомогу для ветеранів. Олексій Бойко запевнив, що у комунальних закладах області вони можуть розраховувати на належний догляд та лікування.
Також голова обласної ради вручив подяки та подарунки головам районних ветеранських організацій.
 
Возможно, это изображение 6 человек