Отож, з часу публікації нашого останнього зведеного звіту ми отримали допомогу від БО "БФ "Буковинський спротив" та БО "БФ "Український спротив" - продукти харчування, засоби гігієни, одяг, речі першої необхідності тощо.
Крім того, отримали продукти харчування тривалого зберігання та засоби гігієни від наших надійних партнерів та друзів з Румунії - німецького благодійного фонду Westfalische Genossenschaft Des Johanniter Ordens Johanniter Mission Siret та організації GlobalMedic .
Відтак, завдяки отриманій допомозі ми:
????через волонтерів та військовослужбовців, які перебували у відпустці направили допомогу нашим захисникам на 7 різних напрямків по лінії фронту - продукти харчування, засоби гігієни, ліки, речі першої необхідності, воду.
Крім того, не забуваємо підтримувати військовослужбовців, які несуть службу на території нашого району.
????також, турбуємося й про тих, хто перебуває в скруті - направили допомогу у вигляді одягу, продуктів харчування тривалого зберігання та засобів гігієни, речей домашнього вжитку до Чорторийського психоневрологічного будинку інтернату, Брусницької територіальної громади, КНП "Вашківецька лікарня реабілітації та паліативної допомоги з поліклінічним відділенням", управління соціального захисту населення, районного Товариства політв'язнів та репресованих.
Тож, продовжуємо працювати!
Щиро дякуємо всім за надану підтримку та допомогу!!!
Разом тільки вперед й до Перемоги!!!❤????????????????