З нагоди відзначення Дня місцевого самоврядування в Україні, з ініціативи голови Вижницької районної ради Михайла Андрюка відбулася зустріч голів Вижницької та колишньої Путильської районних рад всіх скликань.
Перед початком зустрічі голови вшанували хвилиною мовчання пам'ять всіх полеглих за волю та незалежність України та запалили лампадки на Алеї пам’яті Героїв Вижниччини.
 
Відтак, у дружньому колі поділилися спогадами про свою діяльність за роки каденції в райраді, обговорили теперішній адміністративно-територіальний устрій району, його соціально-економічний розвиток та проаналізували діяльність Вижницької районної ради в теперішніх умовах.
 
Загалом, з точки зору досвідчених керівників Вижницького та колишнього Путильського районів, роботу нашої районної ради було високо оцінено.
 
У підсумку, присутні сформували перелік питань, які спираючись на їх численний досвід на даному етапі роботи райради потребують якнайшвидшого реагування та окреслили дорожню карту задля їх вирішення.
 
Участь в зустрічі також взяв перший заступник начальника Вижницької районної військової адміністрації Микола Федорощак, який привітав присутніх з професійним святом.
 
На згадку про цю подію посадовці вручили запрошеним пам’ятні подарунки.
 
Возможно, это изображение 11 человек
 
Возможно, это изображение 5 человек и текст