Сьогодні, в Будинку художника міста Вижниця було офіційно відкрито виставку творчих робіт викладачів Вижницький фаховий коледж мистецтв та дизайну імені Василя Шкрібляка.
В експозиції виставки представлені роботи декоративно-прикладного мистецтва, зокрема: живопису, художньої обробки дерева та металу, вишивки, ткацтка, бісероплетіння тощо.
Викладачі коледжу вперше за довгий період постали перед громадськістю не лише як висококваліфіковані педагоги, а і як митці та художники, що викликало неабиякий захват у відвідувачів виставки.
Директор фахового коледжу Роман Гаврилюк привітав колег із започаткуванням ще однієї чудової традиції у навчальному закладі та зі свого боку запевнив, що докладе максимум зусиль аби подібні заходи проводилися систематично і не лише в межах нашого району.
На захід також завітали керуюча справами виконавчого апарату Вижницької районної ради Олена Чепух, викладачі та студенти фахового коледжу, громадськість.
Варто зазначити, що даний навчальний заклад завжди був однією з основних візитівок нашого краю, а відтак реалізація подібних ініціатив сприятиме не лише популяризації традиційного для нашого регіону декоративно-прикладного мистецтва, а й заохочуватиме до навчання у цьому напрямку, що надзвичайно важливо задля збереження історико-культурної спадщини держави.