Участь у роботі засідань взяли голова районної ради Михайло Андрюк, начальник районної військової адміністрації Сергій Чеботар та їхні заступники - Сергій Вірста, Микола Федорощак та Ганна Гринчук.
Під час роботи спільного засідання всіх постійних комісій опрацьовано питання, які виносяться на розгляд двадцять першої сесії районної ради.
Крім того, на спільному засіданні постійних комісій з питань бюджету, фінансів та соціального захисту (голова комісії - Людмила Колотило) та з питань комунальної власності та приватизації (заступник голови комісії - Андрій Бойчак), розглянуто звіти комунальних підприємств та установ Вижницької районної ради про фінансово-господарську діяльність за 9 місяців та фінансові плани на 2024 рік.
У підсумку засідань проекти рішень, що виносяться на розгляд двадцять першої сесії районної ради, постійними комісіями було погоджено. Також, за рішенням спільного засідання комісій до проекту рішення "Про звіт голови Вижницької РДА (начальника РВА) за 2023 рік" було внесено рекомендацію щодо доповнення звіту та запропоновано включити в порядок денний чергової сесії питання "Про внесення змін до районного бюджету Вижницького району на 2023 рік".
По завершенню роботи постійних комісій, колегією районної ради, було погоджено порядок денний та регламент роботи чергової 21 сесії Вижницької районної ради з відповідними змінами та доповненнями, прийнятими на спільних засіданнях постійних комісій.