Підприємець Борислав Онищук орендує частину приміщення в санаторно-оздоровчому комплексі «Брусниця» та надає реабілітаційні послуги. В минулому році підприємець отримав мікрогрант за урядовою програмою єРобота «Власна справа». За кошти гранту підприємець облаштовує кабінет лікувальної фізкультури. Наразі закуплена вже більшість обладнання та створені два нових робочих місця.

Підприємець розвиває новий напрямок діяльності – надання послуг з тренувань під час реабілітації і відновлення після травм. За словами підприємця, це досить актуально сьогодні як для військових, так і для цивільних, що постраждали внаслідок бойових дій. Ця програма розрахована і на людей після інсультів. Таким людям необхідні курси реабілітації як після травми так в впродовж усього життя.

Основний напрям роботи –  покращення рухової активності клієнтів, які мають захворювання та травми суглобів, внутрішніх органів, м'язів, зв'язок.

За словами підприємця, він має намір створити умови для надання якісних реабілітаційних послуг відповідно до потреб клієнта. Крім того це дасть змогу створити нові робочі місця та сплачувати податки до місцевого бюджету і брати  активну участь в післявоєнному відновленні українців.

Наразі у закладі вже проходять реабілітацію військові, фахівці працюють над відновленням їх здоров’я та можливістю повноцінно працювати і жити в суспільстві.

 

Звертаємо увагу, що продовжується прийом заявок за програмами «Власна справа» і «Грант для ветеранів та їх подружжя».

Подати заявку можна через Дія.

Більше про грантові програми:

«Власна справа» https://is.gd/xBaklo

«Грант для ветеранів та їх подружжя» https://is.gd/jxqZ7j

У разі виникнення запитань фахівці служби зайнятості оперативно допоможуть у Telegram-каналі онлайн-підтримки https://t.me/+Ywd0Jm4NytkzNDcy або за номером телефону (0372) 95 02 11.