Грант за урядовою програмою єРобота «Власна справа» дає шанс не лише відкрити, але й масштабувати бізнес: розширити асортимент продукції, облаштувати новий магазин та створити додаткові робочі місця.

Жителька смт.Берегомет Вижницького району Олена Романюк здійснює підприємницьку діяльність з 2012 року. Жінка займається реалізацією косметики та парфумів у невеличкому магазині. Дізнавшись про урядову програму єРобота, прийняла рішення про масштабування свого бізнесу –  розширити асортимент продукції, зокрема, засобів по догляду за шкірою та волоссям, вітамінними комплексами, а також прикрасами та аксесуарами.

Кошти гранту підприємниця використала на переоблаштування нового магазину спеціальними вітринами та стелажами, встановила нове освітлення, а також облаштувала робочі місця для продавців та розширила асортимент товару.

Підприємниця вже створила два нових робочих місця, на які працевлаштувала безробітних.

Наразі підприємниця має намір отримати компенсації фактичних витрат у розмірі єдиного внеску за працевлаштування зареєстрованих безробітних на нові робочі місця, тому співпраця з роботодавцем продовжується.

Звертаємо увагу, що продовжується прийом заявок за програмами «Власна справа» і «Грант для ветеранів та їх подружжя».

Подати заявку можна через Дія.

Більше про грантові програми читайте тут:

«Власна справа» https://is.gd/xBaklo

«Грант для ветеранів та їх подружжя» https://is.gd/jxqZ7j

У разі виникнення запитань фахівці служби зайнятості оперативно допоможуть у Telegram-каналі онлайн-підтримки https://t.me/+Ywd0Jm4NytkzNDcy або за номером телефону (0372) 95 02 11.