Розгрузки, ремені та сумки для наших захисників  – такий спектр замовлень для прошиття у підприємниці Лариси Зваричук, яка розвиває бізнес, заручившись підтримкою  урядової програмою єРобота «Власна справа». 

Підприємниця за кошти гранту урядової програми єРобота створила власне швейне виробництво з пошиття різних швейних виробів для потреб військових. 

За її словами, війна змусила опанувати цей вид діяльності, організувати біля себе ще підприємців, надати їм в користування власні виробничі приміщення, укласти угоди  із замовниками  та почати оперативно шити форму для військових. 

За грантові кошти гранту Лариса Зваричук закупила 5 промислових швейних  машинок Jack в комплекті зі столами, а також машинку з програмним управлінням.

«Запити на нашу продукцію тільки зростають, тому розширення  власного швейного виробництва – це перпедусім допомога  державі у забезпеченні  військових потреб та запорука успіху власного бізнесу»,  – зазначає підприємниця.

У її планах – розширювати бізнес та створювати нові робочі місця. Наразі у підприємниці працює 19 фахівців, але вже незабаром будуть працевлаштовані ще двоє. Лариса організувала біля себе справжню команду ентузіастів-професіоналів з пошиття виробів для армії. Більшість з них їй допомогли знайти фахівці служби зайнятості.

Серед подальших задумів – розширення асортименту та випуск продукції,  а також самостійний вихід на тендера із власними пропозиціями.

З питаннями підбору працівників та отримання гранту можна звернутися до найближчого центру зайнятості або до фахівців Чернівецького обласного центру зайнятості за телефоном (0372) 95 02 11.