Метою даного проекту є підтримка внутрішньо переміщених осіб (ВПО) на території Західної України шляхом надання фінансової допомоги відібраним учасницям у розвитку власного малого бізнесу з метою забезпечення їх сталими засобами до існування.
Програма спрямована на підтримку жінок, які несуть відповідальність за забезпечення своїх дітей. Участь у конкурсі можуть приймати жінки-ВПО, які зареєстровані на території Західної України та самостійно виховують дітей, наприклад:
- матері-одиначки,
- вдови,
- розлучені й без будь якої підтримки зі сторони чоловіка,
- одружені, але чоловік з інвалідністю й забезпечення сім’ї повністю лежить на плечах жінки і т.д.
Для розгляду отриманих заявок та вибору переможців, які отримають фінансову підтримку для реалізації бізнес-планів, буде сформована Конкурсна комісія, яка проведе оцінку та відбір заявок відповідно до визначених критеріїв. Учасники отримають фінансову підтримку на основі затвердженого бізнес-плану до 200 000 грн. Сума буде варіюватися в залежності від запиту учасників і відповідного рішення комісії. Дана підтримка буде надана у формі гранту, який не підлягає поверненню. По ходу відбору учасники будуть отримувати постійний коучинг (наставництво), який сприятиме у досягненні успіху у започаткуванні власного бізнесу.
Щоб зареєструватись потрібно заповнити анкету за посиланням: https://cutt.ly/Dw1ETMUY. Реєстрація до 31 березня. Зворотній зв’язок щодо участі у конкурсі можна здійснити через чат-бот (пн-пт 10:00-17:00): https://t.me/grants_feedback_bot або за номером телефону: 0965018039.