Сьогодні, 18 березня, в Чернівцях відбулося підписання Меморандумів про співпрацю між районними радами Чернівецької області та Чернігівською районною радою.
На базі Чернівецької районної ради відбулася робоча зустріч голів районних рад Буковини - Миколи Куцака, голови Чернівецької райради, Михайла Андрюка, голови Вижницької райради, Олександра Янчака, голови Дністровської райради та Тетяни Кузнецової-Молодчаї, голови Чернігівської районної ради.
Під час зустрічі, сторони визначили напрямки співробітництва, зокрема, щодо розробки та реалізації спільних проєктів та програм, сприяння розвитку територіальних громад у галузях екології та довкілля, енергозбереження та енергоефективності, комунальної та соціальної інфраструктури, підприємництва та бізнесу, креативності, культури, спорту та громадянського суспільства тощо. Варто зазначити, що першочергово передбачається співпраця в питаннях, повʼязаних із подоланням наслідків збройної агресії російської федерації проти України.
У підсумку, голови районних рад задекларували свої наміри про співробітництво, підписавши відповідні Муморандуми про співпрацю із Чернігівською районною радою.
Підписання цього документа стане важливим етапом на шляху подальшого сталого соціально-економічного та культурного розвитку територіальних громад двох регіонів.
 
Возможно, это изображение 9 человек и текст