Вручив нагороди родинам загиблих захисників голова Чернівецької ОВА Руслан Запаранюк.
Відтак, відзнаки отримали посмертно:
▪️Іван Бужора – командир зенітного артилерійського відділення роти вогневої підтримки, учасник АТО. З початку повномасштабного вторгнення добровільно вступив до лав територіальної оборони, воював на найгарячіших напрямках, обороняв Полтавську, Сумську, Харківську і Донецьку області.
▪️Ілля Візир – сержант військової частини А3211. З початку повномасштабного вторгнення російської федерації в Україну захищав незалежність та цілісність нашої держави. Загинув за Україну у травні 2022 року на Харківщині.
▪️Костянтин Паламарюк не маючи військового досвіду пішов захищати Батьківщину, бо вважав це своїм обов’язком. Виконував бойові завдання у складі 93 батальйону, 107 бригади ТРО. Загинув під час артобстрілу на Луганщині.
▪️Ілля Боднарашек – також військовослужбовець тероборони області. Сміливий, відважний захисник загинув торік у лютому року під час виконання бойового завдання у Луганській області.
▪️Іван Маковійчук – молодший сержант військової частини А7186. Вижничан у лютому 2022 року добровільно вступив до лав ТРО. Ціною власного життя виборював свободу та незалежність у запеклих боях проти російських окупантів на Луганщині.
????Вічна пам'ять і слава полеглим воїнам. Пам'ять про Героїв назавжди залишиться в наших серцях. Переможемо! Слава Україні!