Сьогодні, 20 вересня, під керівництвом заступника голови районної ради Сергія Вірсти, відбулося засідання комісії районної ради по відбору суб’єктів оціночної діяльності.

На засіданні комісії був присутній перший заступник голови Вижницької районної державної адміністрації, депутат районної ради Ілля Романюк.

Комісія розглянула заяви та пакети документів претендентів на участь у конкурсі виконавців робіт із землеустрою на виготовлення технічних матеріалів по інвентаризації земельних ділянок в м.Вижниця за адресами:

- вул.Українська, 20, орієнтовною площею 0,04 га;

- вул.Івасюка,5а, орієнтовною площею 0,004 га,

а також виконавців робіт на розроблення проекту із землеустрою щодо відведення земельних ділянок (зі зміною цільового призначення) в м.Вижниця за адресами:

- вул.Небесної Сотні,5 (колишня вул.Невського) площею 0,1696 га;

- вул. Небесної Сотні,5а (колишня вул.Невського) площею 0,0863 га.

Заяви на участь у конкурсі були подані від двох претендентів -ТОВ «Здвижин» м.Вижниця та ПП «КАЙЛАС-К» м.Чернівці.

У зв’язку з наданням неповного пакету документів ПП «КАЙЛАС-К» рішенням комісії зазначеного претендента не допущено до участі в конкурсі, а розглянуто конкурсні пропозиції лише ТОВ «Здвижин».

За результатами розгляду конкурсних пропозицій ТОВ «Здвижин» прийнято рішення доручити виконання робіт із землеустрою на виготовлення технічних матеріалів по інвентаризації земельних ділянок, а також робіт на розроблення проекту із землеустрою щодо відведення вищевказаних земельних ділянок в м.Вижниця ТОВ «Здвижин».