Вчора, 2 жовтня, голова райдержадміністрації Руслан Сенчук провів розширену нараду за участю керівників служб, установ та організацій району, голів місцевих рад, керівників структурних підрозділів адміністрації. Участь у засіданні взяв голова районної ради Михайло Андрюк.

З питань сплати земельного податку та орендної плати за користування земельними ділянками Руслан Сенчук дав доручення до кінця місяця провести інвентаризацію земель в частині укладення договорів оренди та виявлення сум несплати орендної плати та вжиття відповідних заходів впливу до таких боржників, провести інвентаризацію водних об’єктів району, а також доручив головам місцевих рад здійснити наступного року нормативно-грошову оцінку земель.

Щодо готовності до осінньо-зимового періоду голова райдержадміністрації наголосив, що до кінця поточного місяця всі дрова повинні бути завезені на об’єкти соціальної інфраструктури та доручив вивчити питання щодо обмеження руху великогабаритного транспорту в зимовий період на окремих аварійних ділянках доріг.

Начальник управління соцзахисту населення Вижницької райдержадміністрації Оксана Войтенко проінформувала, що в районі вже вручено 30 «пакунків малюка», а до кінця року за попередніми підрахунками буде передано ще 238 таких бебі-боксів.

Про стан призову на строкову військову службу у Вижницькому районі доповідав Сергій Колесниченко, який здійснив аналіз роботи по оповіщенню в розрізі населених пунктів району та визначив завдання щодо безумовного виконання заходів з оповіщення юнаків про осінній призов.

Насамкінець, Руслан Сенчук закликав всіх присутніх до спільного вирішення проблем району та відповідальної участі кожного у реалізації державної політики.