Вчора, 31 жовтня, в приміщенні Вижницького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги за круглим столом зібралися працівники установи, представники районної влади, Вижницької об’єднаної територіальної громади та адвокати, залучені для надання допомоги клієнтам центру.

Директор центру Людмила Мацюк розповіла про динаміку та тематику звернень громадян, успіхи у судових справах щодо відстоювання інтересів громадян, правопросвітницьку роботу та труднощі, які виникають в повсякденній роботі.

В свою чергу заступник голови районної ради Сергій Вірста, керівник апарату райдержадміністрації Микола Фуштей та спецiалicт першої категорii вiддiлу правового забезпечення органiзацiйно кадрової роботи та зв'язкiв з громадськiстю Вижницькоi мiської ради Юліана Цуркан запевнили, що всіляко сприятимуть діяльності центру.

"Бути юристом почесно і відповідально. Сьогодні немає такої сфери діяльності, державного органу чи підприємства, які б обходилися без консультації юриста. Щодня до правників за порадою та допомогою звертаються тисячі громадян. Рівнем вашого професіоналізму та принциповості визначаються не лише стан правової культури суспільства, а і його стабільність, моральний мікроклімат." - зазначив Сергій Вірста.

Відтак, кращих кращих працівників установи та залучених адвокатів відзначено спільними подяками районної ради та райдержадміністрації.