Аби наповнити практичним змістом угоди про співпрацю між Вижницькою районною радою, Косівською районною радою Івано-Франківської області та містом Легіоново Мазовецького воєводства Республіки Польща, протягом двох днів, 2 та 3 грудня, голова районної ради Михайло Андрюк спільно з головою Косівської районної ради Павлом Ванджураком перебували з робочим візитом у місті Легіоново (Польща).

В ході візиту голови зустрілися з президентом міста Романом Смогоржевським та обговорили перспективи подальшої співпраці. Зокрема, йшлося про співробітництво в галузі безпеки. Так, польськими колегами було презентовано роботу місцевої пожежної охорони, проведено огляд відповідної техніки та спортивної інфраструктури міста.
По завершенню сторони погодили організаційні питання пов'язані з написанням та реалізацією спільних проектів.
ДОВІДКОВО:
26 березня 2018 року задля розширення і поглиблення дружніх партнерських відносин щодо забезпечення розвитку територіальних громад Вижницького району Чернівецької області та Косівського району Івано-Франківської голови обох районних рад підписали угоду про співпрацю.
В рамках реалізації спільного проекту Вижницької та Косівської районних рад "Налагодження транскордонного партнерства з Легіоновським повітом Республіки Польща як можливість популяризації історико-культурної спадщини Гуцульщини за межами етнорегіону", переможця Конкурсу ініціатив карпатських громад від асоціації Єврорегіон "Карпати - Україна", 28 вересня 2018 року було підписано угоду про партнерство і співпрацю між Вижницькою районною радою та містом Легіоново.