Сьогодні, 11 грудня, у кабінеті керуючого справами районної ради Георгія Івоняка, відбулося засідання комісії районної ради з питань управління об’єктами спільної власності територіальних громад сіл, селища, міст району. Комісія розглянула клопотання комунальної установи «Вижницька центральна районна лікарня» від 30.11.2018 року №01-22/1327 стосовно надання дозволу на переукладення на новий термін договору оренди нерухомого майна №1 від 21.01.2016 року, укладеного з ТзОВ «Букінтермед» на приміщення, розташоване в будівлі комунальної установи в м.Вижниця по вул.Й.Бурги,5, площею 14,60 м2, для надання медичних послуг.

За результатами розгляду питання комісією надано дозвіл КУ «Вижницька центральна районна лікарня» на переукладення на новий термін договору оренди приміщення з ТзОВ «Букінтермед».

Цього ж дня комісія районної ради по відбору суб’єктів оціночної діяльності прийняла рішення про оголошення конкурсу на проведення незалежної оцінки нерухомого майна спільної власності територіальних громад сіл, селища, міст району- приміщення комунальної установи «Вижницька центральна районна лікарня» в м.Вижниця по вул. Й.Бурги, 5, медичний кабінет, площею 14,60 кв.м .
Проведення конкурсу призначено на 8 січня 2019 року об 11.00 годині.