Сьогодні, 20 грудня, відбулося засідання чергової XХVІ сесії районної ради. Головував на засіданні очільник районної ради Михайло Андрюк.

В роботі пленарного засідання взяли участь депутати обласної ради Іван Шевчук та Микола Стринада, голова районної державної адміністрації Руслан Сенчук та керівники установ, підприємств і організацій району, голови місцевих рад району та громадськість.
Перед роботою сесії відбулося засідання колегії районної ради, на якому затвердили порядок денний сесії.
Відтак, у ході пленарного засідання було розглянуто 22 питань порядку денного та питання «Різне», які були попередньо опрацьовані на профільних комісіях районної ради.
Депутати заслухали інформацію начальника фінансового управління районної державної адміністрації Людмили Кириляк про внесення змін до районного бюджету на 2018 рік та проголосували за районний бюджет на 2019 рік.
Також, депутатами райради прийнято ряд районних програм, зокрема - Програму економічного і соціального розвитку Вижницького району на 2019 рік, Програму розвитку малого і середнього підприємництва у Вижницькому районі на 2019-2021 роки, Районну комплексну програму соціальної підтримки малозабезпечених верств населення «Турбота» на 2019-2021 роки, Комплексну програму розвитку культури Вижницького району 2019-2021 років та Комплексну програму підтримки ветеранів Афганської війни, учасників бойових дій та їх сімей Вижницького району на 2019-2022 роки.
В результаті своєї роботи депутати ухвалили проекти рішень з усіх питань порядку денного з внесеними змінами та доповненнями.