Вижницькою районною філією Чернівецького обласного центру зайнятості проведено захід презентацію роботодавця - ТОВ «СЕ Борднетце Україна» - японсько-німецького підприємства з виготовлення суцільних кабельних мереж для автомобілів.

Зараз тут працює понад 1100 працівників. Дане підприємство нарощує потужності виробництва та потребує збільшення персоналу.

Фахівець з персоналу Ольга Береза ознайомила присутніх з діяльністю Чернівецької філії даного підприємства, умовами праці, розповіла про наявні вакансії, розмір оплати праці, можливість кар’єрного росту, соціальний пакет для працівників та продемонструвала відео слайди. Підприємству потрібні в’язальники схемних джгутів та кабелів, електромеханіки та механіки.

 Ольга Береза зауважила, що ТОВ «СЕ Борднетце Україна» - підприємство європейського зразка, де діють високі стандарти якості та праці. Інноваційні технології, сучасне обладнання, злагоджена робота всіх дільниць є невід’ємними складовими його діяльності. Для роботи в’язальників схемних джгутів та кабелів не потрібен досвід та певна освіта, навчання здійснюється безпосередньо на виробництві.    

 ТОВ «СЕ Борднетце Україна» гарантує офіційне працевлаштування, забезпечує спецодягом, безкоштовним довезенням до місця роботи, обідами за пільговими цінами і бонусною системою для працівників виробництва.

   В заході взяло участь 24 осіб з числа незайнятого населення та 3 – зайнятого населення, які отримали вичерпні відповіді на запитання та роздатковий матеріал.

Автор:Вижницька районна філія Чернівецького обласного центру зайнятості