Добігає завершення 2018 рік. Рік - насичений багатьма подіями, новими знайомствами, рік проведеної колосальної роботи і все для того, аби Вижниччина розвивалась та рухалась вперед по обраному державою напрямку євроінтеграції.

Ще на початку року Вижницька районна рада підписала угоду про співпрацю із сусідньою Косівською районною радою Івано-Франківської області, після чого, впродовж 6 місяців, в рамках Конкурсу ініціатив карпатських громад від асоціації «Єврорегіон Карпати - Україна", реалізовувався спільний проект Вижницької та Косівської районних рад "Налагодження транскордонного партнерства з Легіоновським повітом Республіки Польща як можливість популяризації історико-культурної спадщини Гуцульщини за межами етнорегіону". Підсумком якого, стало підписання угоди про партнерство і співпрацю між Вижницькою районною радою та містом Легіоново.

Тож, аби наповнити практичним змістом укладені угоди про співпрацю голова районної ради Михайло Андрюк вів переговори із колегами з Польщі. Нагадаємо, що на початку грудня відбулася робоча зустріч очільника представницької влади району із президентом міста Легіоново Романом Смогоржевським. Тоді ж було обговорено перспективи подальшої співпраці, зокрема, йшлося про співробітництво в галузі безпеки і польськими колегами було презентовано роботу місцевої пожежної охорони та проведено огляд відповідної техніки.

Відтак, після проведених переговорів, 29 грудня, Михайло Андрюк спільно із начальником Вижницького районного сектору Управління ДСНС України у Чернівецькій області Олександром Ткачем 29 грудня перебували з робочим візитом у місті Легіоново (Польща).

В ході візиту відбувся обмін досвідом в боротьбі із надзвичайними ситуаціями між Вижницьким районним сектором Управління ДСНС України у Чернівецькій області та Місцевою пожежною частиною міста Легіоново.

По завершенню зустрічі Місцевою пожежною частиною міста Легіоново передано ключі та відповідні документи на пожежний автомобіль STAR 266 GBA 4/16 Вижницькому районному сектору Управління ДСНС України у Чернівецькій області.

Налагоджена співпраця Вижницької районної ради починає приносити вагомі результати. Зроблено ще один крок, який стане запорукою безпеки жителів району та покращить роботу пожежників Вижниччини.

Разом зможемо більше!