25 січня на базі Вижницької центральної районної лікарні відбулась підсумкова медична рада щодо роботи закладів системи охорони здоров’я району у 2018 році.

У засіданні взяли участь директор Департаменту охорони здоров’я Чернівецької ОДА Оксана Андрієць, начальник управління фінансової політики, звітності та правового забезпечення Департаменту ОЗ Чернівецької ОДА Іван Тріска, керівники місцевої влади – голова Вижницької  РДА Руслан Сенчук та голова Вижницької районної ради Михайло Андрюк, а також керівництво Вижницької ЦРЛ, центрів ПМСД району та медичні працівники даних ЛПЗ.

Під час медради було проаналізовано основні показники роботи лікувально-профілактичних закладі району та стан надання медичної допомоги мешканцям Вижниччини. Зокрема з доповідями вступили головний лікар Вижницької ЦРЛ Федір Митринюк, заступник головного лікаря з медичної частини Наталія Никифорук та керівники центрів ПМСД району – Вижницького, Берегометського та Вашківського. В основному доповідачі відзначили, що впродовж минулого рокудіяльність установ охорони здоров’я району та медичних працівників була спрямована на покращення показників роботи, підвищення якості надання медичної допомоги населенню і при цьому орієнтована на впровадження реформи.

Після завершення обговорення основних питань порядку денного до учасників засідання звернулась Оксана Андрієць, зосередивши увагу на якості надання медичної допомоги на первинній ланці, роботу закладів першого рівня, стан підписання декларацій населенням району з лікарями, а також підкреслила важливість забезпечення належного процесу імунопрофілактики мешканців даної території, передусім від кору.

На завершення засідання були прийняті відповідні рішення щодо подальшого забезпечення належної роботи ЛПЗ району та надання якісної медичної допомоги населенню.

  • Джерело: http://www.medcv.gov.ua/archives/20389?fbclid=IwAR04cFAGuVt0JvkCcWlNaVgJZjUsKYuij3CBXEIA2s9XLtkVXg8r6UzawcM