Сьогодні, 12 лютого, на базі Державного підприємства «Берегометське лісомисливське господарство» відбувається розширене засідання колегії Чернівецького обласного управління лісового та мисливського господарства за підсумками роботи за 2018 рік.

Сьогодні, 12 лютого, на базі Державного підприємства «Берегометське лісомисливське господарство» за участі в.о. голови Чернівецької облдержадміністрації Михайла Павлюка, заступника голови ОДА Мирослава Заячука, народного депутата України Івана Рибака, начальника обласного управління лісового та мисливського господарства Віктора Сахнюка, очільників Вижницького району Михайла Андрюка та Руслана Сенчука відбувається розширене засідання колегії Чернівецького обласного управління лісового та мисливського господарства за підсумками роботи за 2018 рік.

На порядок денний винесені наступні питання:

  1. Ознайомлення з роботою лісопильно-деревообробного цеху та дільниці підготовки сировини нижнього складу (звіт за 2018 рік і планові завдання на 2019 рік).
  2. Ознайомлення з роботою Лопушнянського лісництва, зокрема із дотриманням вимог охорони праці при проведенні лісозаготівельних робіт у кварталі 19, лісовідновна рубка кінцевий прийом.
  3. Забезпечення засобами захисту та засобами для звалювання і трелювання лісу заготівельних бригад.
  4. Технологія лісозаготівлі.
  5. Забезпечення обігріваючими будиночками.
  6. Ознайомлення з майданчиком для підгодівлі диких тварин.
  7. Порядок проведення полювання.
  8. Методи обліку диких тварин.