Напрацювання спільного проекту «Налагодження міжрегіонального партнерства з Легіоновським повітом Республіки Польща як можливість популяризації історико-культурної спадщини Гуцульщини за межами етнорегіону», який реалізовувався впродовж другого півріччя минулого року, вже помандрували Україною.

Вчора, 14 березня, презентація у Національному музеї народного мистецтва Гуцульщини та Покуття в Коломиї відбулась у неймовірно теплій та приязній атмосфері. Говорили про те, який шлях пройшли у ході реалізації проекту, ділились емоціями про представлення гуцульської моди на польському подіумі, ще раз занурились у робочі проектні будні під час демонстрації промоційного фільму «Одяг і час», задумались про унікальність гуцульської моди при перегляді дефіле «вербовецьких рукавівок».

Ну і дійшли спільного висновку, що коли є синергія, то обов‘язково буде результат!

Не зупиняємось на досягнутому! Буквально днями подали новий спільний проект на Конкурс ініціатив місцевих карпатських громад від АОМС "Єврорегіон Карпати-Україна", який має на меті продовжити стале міжрегіональне співробітництво між двома сусідніми районами Івано-Франківської і Чернівецької областей, налагодити співробітництво з органами місцевого самоврядування інших регіонів Гуцульщини та покласти початок створенню унікального інклюзивного туристичного маршруту між сусідніми регіонами.
Тримаємо кулаки!!!