З метою організації роботи щодо відбору кандидатів та прийняття громадян України на військову службу за контрактом до складу Збройних Сил України Вижницьким районним військовим комісаріатом спільно з Вижницькою районною філією Чернівецького обласного центру зайнятості проведено профінформаційний захід «Презентація роботодавця» для безробітних та шукачів роботи.

Майор Микола Токар та старший солдат відділення зв’язку та інформатизації Вижницького районного військового комісаріату ознайомили присутніх з актуальними посадами рядового та сержантського складу Збройних Сил України, які є пріоритетними для комплектування військовослужбовцями за контрактом та розповіли про укладання довгострокових та короткострокових контрактів на проходження військової служби, соціальні гарантії військовослужбовцям та їхнім сім’ям, переваги військової служби. 

У ході заходу, безробітні та шукачі роботи ставили низку запитань що стосувалися умов проходження служби за контрактом, соціального забезпечення, пільг, розміру грошового забезпечення, можливості навчання у вищих навчальних закладах. На всі питання присутні отримали детальні відповіді.

На завершення заходу  представники військового комісаріату запросили усіх, хто бажає вступити на військову службу звертатися безпосередньо у місцевий військовий комісаріат для проходження співбесіди та висловили сподівання, що для захисту нашої країни знайдуться чоловіки з високим почуттям обов’язку та патріотизму.  

        Автор:Вижницька районна філія Чернівецького обласного центру зайнятості