Сьогодні, 2 травня, в селі Іспас відбулося урочисте відкриття спортивного майданчика зі штучним покриттям.

На урочистості завітали заступник голови обласної державної адміністрації Ігор Богатирець, народний депутат України Іван Рибак, очільники районної влади Вижниччини Михайло Андрюк та Руслан Сенчук, а також, голова Вижницької міської ради ОТГ Олексій Чепіль та староста села Іспас Олексій Гордійчук.

Звертаючись до присутніх, голова районної ради Михайло Андрюк наголосив на важливості відкриття таких комплексів, оскільки популяризація здорового способу життя серед молоді, як ніколи на часі.

«Відкриття спортивного майданчику є знаковою подією не тільки для села чи громади, а й для району загалом. Адже молодь Вижниччини бере участь у турнірах різних рівнів, тож сучасний майданчик зі штучним покриттям дозволить їм ще активніше долучатися до спорту та розвиватися у цьому напрямку, допомагатиме юним спортсменам у професійному зростанні.» - зазначив у своєму виступі Михайло Андрюк.

Після чого, вручив подяки безпосереднім виконавцям робіт з будівництва та облаштування майданчика.

Тепер всі охочі зможуть займатися футболом, волейболом, тенісом та баскетболом у комфортних умовах, адже на майданчику створено всі передумови для фізичного розвитку.