Відповідно до розпорядження голови Чернівецької обласної ради, вчора, 12 травня, на території фізкультурно-оздоровчого комплексу «Олімпія» відбулась IV обласна спартакіада серед депутатів рад усіх рівнів Чернівецької області,

участь у якій взяло понад 60 буковинських народних обранців. Відкрив представницькі спортивні змагання голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян.

«Традиційно цієї травневої пори депутати рад усіх рівнів нашого краю збираються на цій спортивній арені, аби помірятися силами не в політиці, а у спорті. Спортивні змагання дуже нагадують політичну боротьбу, особливо бажанням здобути перемогу. Водночас, переконаний, що сьогодні переможе дружба та взаєморозуміння. Бажаю усім міцного здоров’я, наснаги та гарної спортивної форми», – відзначив посадовець, звертаючись до учасників спортивних змагань.

Змагання проходити з п’яти видів спорту: шахи, шашки, настільний теніс, міні-футбол та волейбол.

У надзвичайно напруженій боротьбі, з усіх видів спорту нам вдалося здобути призові командні місця, що в кінцевому результаті принесло нашій команді срібло.

Вижницький район представляла збірна команда із 23-х депутатів всіх рівнів та голів місцевих рад на чолі з головою Вижницької районної ради Михайлом Андрюком та його заступником Сергієм Вірстою.

Висловлюємо щирі слова подяки всім депутатам та головам, які прийняли участь у змаганнях та гідно представили Вижниччину!!!