Минулого тижня, в рамках угод про співпрацю між Вижницькою районною радою та містом Легіоново та між Косівською районною радою та Легіоновським повітом, делегація в складі голів райрад та райдержадміністрацій перебувала з робочим візитом в м.Легіоново Мазовецького воєводства Республіки Польща.

Відтак, голова райради Михайло Андрюк та голова райдержадміністрації Руслан Сенчук провели ряд робочих зустрічей з керівництвом міста та повіту, де обговорили напрямки подальшої співпраці в 2019 році, а також, підбили підсумки співпраці у минулому році.

Крім того, вони взяли участь у відзначенні 100-ччя з нагоди найменування міста Легіоново.

На своїй сторінці в соціальній мережі Михайло Андрюк написав – «Мені надзвичайно приємно, що в нашій трудовій діяльності нас доля звела разом. Минулого року ми реалізовували спільний проект разом з Косівським районом та підписали угоду про співпрацю між Вижницьким районом та вашим містом. За цей період співпраці нам вдалося багато зробити. Завдяки активній позиції пана Романа – нам вдалося не лише співпрацювати в галузі культури, а й покращити рівень роботи наших пожежників. Ми окреслили дорожню карту подальшої нашої співпраці в галузі освіти та фізичної культури і спорту. Та що б ми не робили – ми робимо це задля розвитку наших регіонів!»