Районне фізкультурно – спортивне свято «Діти – олімпійська надія України» серед дошкільнят проходить в районі не вперше, щоразу збираючи багатьох учасників. 

Вже дев’ятий  рік поспіль за ініціативи відділу освіти та сектору з питань молоді та спорту Вижницької районної державної адміністрації  7 червня 2019 року  на стадіоні міста Вижниці було проведено свято спорту, здоров’я, миру та краси.

За доброю традицією з привітанням до учасників змагань, гостей, батьків,  звернулися начальник відділу освіти Вижницької районної державної адміністрації Михайло Георгійович Андрич та завідувач організаційно-аналітичного відділу виконавчого апарату Вижницької районної ради  Галина Іванівна Дутчук,  які підкреслили, що подібні змагання набувають все більшої популярності і сприяють зміцненню здорового способу життя. Виступаючі привітали учасників  зі святом і побажали їм спортивних перемог.

Участь у фізкультурно-спортивному святі «Діти-олімпійська надія України» взяли  11  команд  із 6  дошкільних навчальних закладів та 5 навчально-виховних комплексів району. Під час проведення естафет свої  фізичні здібності проявили 66 учасників свята, які були чесними в боротьбі,  допомагали і підтримували одне одного, отримали нові знання, відчули скільки необхідно докласти зусиль, здійснити важкої щоденної роботи для того, щоб завоювати медаль, особливо олімпійську!  

Всі учасники були нагороджені медалями, командними дипломами за виявлену спритність, мужність та витривалість.  Кожен отримав морозиво від приватного підприємця Михайла Чорнея. Всіх вихователів нагороджено подяками відділу освіти Вижницької районної державної адміністрації.      

Ми щиро віримо в те, що  голуби, які символічно були випущені у небо учасниками свята, принесуть мир, щастя та радість нашій рідній Україні!