На підставі розпоряджень голови Вижницької районної ради сьогодні, 21 червня, у кабінеті заступника голови районної ради Сергія Вірсти, відбулося засідання Конкурсних комісій для проведення конкурсів на посади керівників окремих комунальних підприємств районної ради, а саме:

  • завідуючого аптекою №103 м.Вижниця;
  • директора комунального підприємства «Ком-сервіс».

Відповідно до Положення про порядок проведення конкурсу, призначення на посаду та звільнення із займаної посади керівників підприємств, закладів, установ та організацій спільної власності територіальних громад сіл, селища, міст Вижницького району, затвердженого рішенням дев’ятої сесії Вижницької районної ради VІІ скликання 10.11.2016 року № 182-9/16  (із змінами та доповненнями, внесеними рішенням двадцять сьомої  сесії Вижницької районної ради VІІ скликання 21.02.2019 року № 10-27/19) комісіями було опрацьовано інформаційні повідомлення про проведення конкурсів, а також  визначено терміни оприлюднення оголошень про проведення конкурсів, умови їх проведення, перелік документів, які подаються на конкурси, критерії відбору переможців конкурсів та терміни подання заяв від претендентів на участь у конкурсах.

Комісіями прийнято рішення про проведення конкурсів на посади керівників зазначених комунальних підприємств районної ради 7 серпня 2019 року об 11.00 годині в приміщенні районної ради за адресою: м. Вижниця, вул. Українська, 88-а. Кінцевий термін подання конкурсної документації  визначено 29 липня 2019 року.