Підготовка проведення сесії районної ради завжди супроводжується ретельним опрацюванням питань, що будуть розглядатися на її засіданні.

Так, вчора 28 березня, відбулося спільне засідання постійних комісій районної ради, на якому обговорювали питання щодо Наглядових рад комунальних унітарних підприємств Вижницької районної ради та створення такої для комунального підприємства «Ком-сервіс». Після розгляду даних питань всі комісії провели свої засідання окремо та крім планових питань обговорили питання, що виносяться на розгляд 21 позачергової сесії районної ради та стосуються компетентності комісій. Відтак, після ретельного опрацювання матеріалів, комісії внесли ряд пропозицій та з кожного питання прийняли відповідні рекомендації. 

Сьогодні ж, 29 березня, у сесійному залі відбулося засідання колегії районної ради, де керуючий справами районної ради Георгій Івоняк інформував присутніх щодо порядку денного 21 позачергової сесії районної ради, яка відбулася годиною пізніше. У своєму виступі він оголосив присутнім про прийняті рекомендації постійних комісій та про внесені зміни та доповнення до проектів рішень сесії відповідно до них. Відтак, колегією був затверджений порядок денний та регламент роботи 21 позачергової сесії районної ради.

Участь у засіданнях взяли голова районної ради Михайло Андрюк, голова районної державної адміністрації Руслан Сенчук та заступник голови районної ради Сергій Вірста.