Сьогодні, 07 серпня, у Вижницькій районній раді відбулись одразу два Конкурси на заміщення вакантних посад - завідуючого аптеки №103 м. Вижниця та директора комунального підприємства «Ком-сервіс» Вижницької районної ради. 

07.08.2019 року відбувся Конкурс на заміщення вакантної посади завідуючого аптеки №103 м. Вижниця (відкрите засідання конкурсної комісії Вижницької районної ради за участю учасників Конкурсу). 
В конкурсі взяли учать три претенденти на посаду керівника комунального підприємства районної ради - аптеки №103 м. Вижниця: Нахамко Марина Миколаївна, Біляк Богдана Лазарівна та Біляк Ярослава Олександрівна. Конкурсна комісія заслухала публічні презентації програми (стратегії) розвитку підприємства від претендентів та провела відповідні співбесіди з ними.
За результатами засідання комісії, переможцем конкурсу визнано Нахамко Марину Миколаївну, кандидатуру якої рекомендовано для розгляду сесією районної ради при вирішенні питання призначення завідуючого аптеки №103 м. Вижниця.

Також 07.08.2019 року відбулось відкрите засідання конкурсної комісії Вижницької районної ради з проведення Конкурсу на заміщення вакантної посади директора комунального підприємства «Ком-сервіс» Вижницької районної ради. Оскільки на участь в Конкурсі до комісії поступила лише одна заява від претендента - Труфина Олексія Петровича, розглянувши заяву претендента та інші документи, у відповідності із Положенням про порядок проведення конкурсу, призначення на посаду та звільнення із займаної посади керівників підприємств, закладів, установ та організацій спільної власності територіальних громад сіл, селища, міст Вижницького району, затвердженого рішенням дев’ятої сесії Вижницької районної ради VІІ скликання 10.11.2016 року № 182-9/16 із відповідними змінами та доповненнями, конкурсна комісія прийняла рішення щодо рекомендації Труфина Олексія Петровича на посаду керівника КП «Ком-сервіс» Вижницької районної ради при розгляді такого питання сесією районної ради.

Конкурсна комісія районної ради.