Сьогодні, 13 серпня, відбулися  засідання постійних комісій Вижницької районної ради з питань бюджету, фінансів і соціально-економічного розвитку, з питань власності, агропромислового комплексу, земельних відносин, охорони довкілля та надзвичайних ситуацій, з питань регламенту, депутатської діяльності, етики, законності і захисту прав громадян та з питань освіти, охорони здоров’я, культури, молоді та спорту.

Постійною комісією з питань бюджету, розглянуто головні фінансові питання - це «Про затвердження звіту про виконання районного бюджету за I-ше півріччя 2019 року» та «Про внесення змін до  районного бюджету на 2019 рік», по яких доповіла Людмила Кириляк  начальник фінансового управління Вижницької районної державної адміністрації. Також, зокрема були розглянуті пропозиції установ і організацій району щодо виділення додаткових коштів з районного бюджету на 2019 рік. Постійною комісією прийняті відповідні рекомендації з даних питань.

Постійною комісією з питань власності було розглянуто ряд проектів рішень відповідно до функцій та повноважень постійної комісії.

Постійною комісією з питань регламенту розглянуто планове питання – це «Про стан надання  у Вижницькому районі соціальних послуг особам, які перебувають у складних життєвих обставинах» по даному питанню доповіла Ганна Колотило представник Вижницького територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) з цього питання прийняті комісією відповідні рекомендації, а також розглянуто ряд проектів рішень відповідно до функцій та повноважень постійної комісії.

Постійною комісією з питань освіти було розглянуто проект рішення відповідно до функцій та повноважень постійної комісії.

Постійними комісіями погоджений порядок денний та регламент роботи  тридцятої сесії районної ради VII скликання 15 серпня 2019 року.