Сьогодні, 29 березня, відбулося засідання позачергової двадцять першої сесії Вижницької районної ради сьомого скликання. На порядок денний виносилось 8 питань.

Першим розглядалося планове питання «Про інформацію діяльності Кіцманської місцевої прокуратури за 2017 рік», з якого інформував перший заступник керівника Кіцманської місцевої прокуратури Павло Шевчук.
З фінансових питань, а це «Про затвердження звіту про виконання районного бюджету за 2017 рік» та «Про внесення змін до районного бюджету на 2018 рік» доповіла Людмила Кириляк начальник фінансового відділу райдержадміністрація.
Директор КП «Ком-Сервіс» Валерій Семенюк при розгляді питання «Про затвердження тарифів на послуги з виробництва, транспортування та постачання теплової енергії для бюджетних установ з використанням природного газу та альтернативних джерел енергії, що надаються КП «Ком-сервіс» Вижницької районної ради» довів до відома депутатів про застосування тарифів підприємством на опалювальний період 2017-2018 р.
Також депутатами розглянуто питання «Про реорганізацію комунального закладу Вижницької районної ради «Берегометський центр первинної медико-санітарної допомоги» шляхом перетворення в комунальне некомерційне підприємство», «Про прийняття на баланс Вижницької районної ради приміщення в м.Вижниця по вул. Шухевича Р.,14 та передачу його в оренду ПП «Медіа-центр «Вижницькі обрії», « Про безоплатну передачу комунального підприємства – Вижницька районна дирекція кіновідеомережі зі спільної власності територіальних громад сіл, селища, міст району у комунальну власність Вижницької міської територіальної громади» та питання «Різне».
Всі питання затверджені із внесеними змінами. Подані депутатами районної ради депутатські запити та звернення розглянуті та будуть направлені для виконання відповідним службам.
В роботі сесії взяли участь голова Вижницької райдержадміністрації Руслан Сенчук та депутати Чернівецької обласної ради Іван Шевчук та Михайло Чорней.