В умовах воєнного стану контроль за дотриманням міграційного законодавства іноземцями, що перебувають на території нашої країни, є спільною справою міграційної служби, органів місцевого самоврядування та всіх українських громадян, які володіють інформацією щодо іноземців та осіб без громадянства, які незаконно перебувають на території нашої країни.

19 липня 2023 року об 11.00 год у Чернівецькій філії Чернівецького обласного центру зайнятості за адресою м.Чернівці, вул.Воробкевича 37 відбудеться ярмарок вакансій з підбору працівників.

У Головному управлінні ДПС у Чернівецькій області нагадують, що суб’єкти господарювання, які провадять посередницьку діяльність, пов’язану з наданням послуг з оренди нерухомості (рієлтери), та уклали у звітному періоді цивільно-правові договори про оренду нерухомості, за якими однією із сторін є фізичні особи, зобов’язані надсилати Інформацію за місцем своєї реєстрації. У разі якщо такі договори не укладалися, Інформація не подається.

Максим Коровін займається підприємництвом з 2014 року, з 2017 року –виробництвом виробів зі шкіри.

З березня 2022 року підприємець створює  амуніцію для військових. За цей час створили широку лінійку продуктів - ремені для зброї, підсумки, РПС, каремати та багато іншого.

Начальник Головного управління ДПС у Чернівецькій області Віталій Шпак поінформував громадськість, що у першому півріччі 2023 року  буковинський бізнес та мешканці області сплатили до бюджетів усіх рівнів понад 4 млрд 603,1 млн грн податкових платежів, а це перевищує показники аналогічного періоду минулого року на 1 млрд 53,7 млн грн.

У Державній міграційній службі України запроваджено адміністративну послугу з проставлення апостиля на офіційних документах.

Так, зокрема Ви можете проставити апостиль на документі, що був виданий ДМС, її терорганами та тер підрозділами.

Міністерство цифрової трансформації повертає найочікуванішу послугу серед українців: у «Дії» стартує бета-тестування зміни місця проживання. Наразі послугою можуть скористатися жінки та діти.

Таку суму податку на фінансування УКРАЇНСЬКОЇ АРМІЇ сплатили буковинці у першому півріччі 2023 року – інформує начальник Головного управління ДПС у Чернівецькій області Віталій Шпак. Сума сплаченого військового податку  більше як за аналогічний період торік на 28,4 млн грн, або 17,3 відсотки.