Під час  бронювання місця  в електронній черзі за посиланням https://dmsu.gov.ua/services/online.html електронний сервіс автоматично пропонує здійснити оплату за адміністративну послугу онлайн. Однак слід мати на увазі, що оплата у такий спосіб не є єдиною доступною для отримувачів паспортних послуг й за умови обрання іншого способу оплати ваш запис в електронну чергу не скасовується.

Нагадуємо, що у адміністративних приміщеннях більшості територіальних підрозділів УДМС у Чернівецькій області розташовані банківські термінали, де за допомогою працівників банку можна здійснити оплату безпосередньо в день отримання послуги.

Також слід мати на увазі, що на сайті ДМС України працює сервіс «Платіжні реквізити» https://dmsu.gov.ua/services/payment.html, за допомогою якого можна отримати готову платіжку з усіма даними, необхідними банківському працівнику для здійснення транзакції – кодом підрозділу, кодом послуги, реєстраційним номером облікової картки платника податків, кодом та номером рахунку отримувача, а також – вартістю обраної послуги. З роздруківкою чи фото такої платіжки можна самостійно звернутися до будь-якої банківської установи для проведення оплати.

Також на сайті ДМС працює електронний сервіс «Оплата послуг онлайн» https://dmsu.gov.ua/services/epayment.html , за допомогою якого можна здійснити онлайн-оплату послуг з оформлення паспорта громадянина України у формі картки а паспорта громадянина України для виїзду за кордон. Оплачену квитанцію обов`язково збережіть, роздрукуйте її та разом з іншими необхідними документами для отримання послуги надайте територіальному підрозділу Державної міграційної служби України. 

Управління ДМС у Чернівецькій області