З метою всебічного висвітлення підготовки та проведення XXVI Міжнародного гуцульського фестивалю на Вижниччині з 30 серпня по 1 вересня 2019 року,

 створено офіційну сторінку в соціальній мережі facebook "XXVI Міжнародний гуцульський фестиваль". Вся інформація щодо проведення фестивалю розміщена тут.

Переглянути їх можна за посиланням - 

1) XXVI Міжнародний гуцульский фестиваль

Сьогодні, 11 квітня, за участю голови районної ради Михайла Андрюка та голови райдержадміністрації Руслана Сенчука, відбулося засідання робочої групи з питань рекламно-поліграфічного забезпечення фестивалю, співпраці із засобами масової інформації та відбору зразків сувенірної продукції для популяризації XXVI Міжнародного гуцульського фестивалю.

На виконання рішення № 17-27/19 Вижницької районної ради від 21.02.2019р. «Про організацію підготовки і проведення ХХVІ Міжнародного гуцульського фестивалю (п. 4) провести:

Сьогодні, 04 квітня, в залі засідань районної ради проведено чергове засідання організаційного комітету з питань підготовки та проведення XXVI Міжнародного гуцульського фестивалю в період 30 серпня – 01 вересня 2019 року.

Цьогоріч мальовнича Гуцульщина завітала  до Чернівецької області у м. Вижницю, на славнозвісну Буковину. Усміхнені обличчя буковинців радісно вітали на своїй землі XVIII міжнародний гуцульський фестиваль та всіх гостей свята. Звідусіль лунала музика, що здавалося — співає кожне українське серце від Заходу до Сходу. Адже фестиваль зібрав чимало талановитих людей з різних куточків України та з-за кордону. А враховуючи, що 2008 року його провести не змогли через велику липневу повінь, яка завдала великої шкоди, то фестивального дійства всі дуже чекали.

До XXVI Міжнародного гуцульського фестивалю, який відбудеться на Вижниччині 30 серпня – 01 вересня цього року, залишається менше 6 місяців і ведеться активна робота щодо його підготовки.

Гуцульське кредо — волю і красу
Великі предки в спадок віддали нам,
Щоб ми несли його високу суть
І дарували горам і долинам.
У рушниках, в перекликах трембіт,
У писанках, що так милують душу,
Відбився зримо весь гуцульський світ
Як у прозорих плесах Черемошу.