Вижницька районна рада Чернівецької області повідомляє:


На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 11.03.2020 року за №211 «Про запобіганню та поширенню на території України коронавірусу COVID– 19» щодо своєчасного і повного проведення профілактичних і протиепідемічних заходів, особистий прийом громадян в Трудовому архіві Вижницької районної ради Чернівецької області наразі призупинено.


Водночас громадяни мають можливість звернутися до ТРУДОВОГО АРХІВУ Вижницької районної ради Чернівецької області за допомогою наявних у них засобів комунікації, а саме:


- за телефоном - (03730) 22667;


- звернення заявники також можуть надсилати на електронну пошту трудового архіву - Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

чи

Вижницької районної ради Чернівецької області:
E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. ;


- скеровувати поштою на адресу КУ "Об'єднаний трудовий архів Вижницького району" Вижницької районної ради Чернівецької області:
59200, Чернівецька область, м. Вижниця, вул. Українська, 20.


До заяви необхідно додати копію трудової книжки !!!!

 

ОСОБИСТИЙ ПРИЙОМ ГРОМАДЯН В ТРУДОВОМУ АРХІВІ (наразі призупинено) - ПЕРЕГЛЯНУТИ

Реєстрація відвідувачів читального залу здійснюється за адресою: вул. Українська, 20, м.Вижниця.

Графік роботи читального залу:

понеділок - середа: з 10-00 до 13-00 та з 14-00 до 17-00;

п'ятниця: з 10-00 до 13-00 та з 14-00 до 17-00.

Остання п'ятниця місяця санітарний день.

Обов'язкова наявність: двох фото, паспорта (або будь-яке посвідчення особи) для заповнення заяви, анкети та отримання перепустки з дозволу керівництва.

Користувачам, які вже працюють у читальному залі необхідно мати при собі перепустку.

ДО УВАГИ ВІДВІДУВАЧІВ ЧИТАЛЬНОГО ЗАЛУ - ПЕРЕГЛЯНУТИ

Особистий прийом громадян в Трудовому архіві Вижницької районної ради - проводиться по понеділках та середах!!!

 

Згідно із ст.20 Закону України «Про звернення громадян», термін виконання запитів соціально-правового характеру від громадян і установ щодо видачі довідок, копій чи витягів за документами архіву становить 30 днів від дня реєстрації звернення.

При виконанні складних запитів строк може бути подовжено до 45 днів з обов’язковим повідомленням про це заявника.

Виконання запитів органів державної влади, органів місцевого самоврядування, депутатських звернень здійснюється у строки, встановлені законодавством або зазначені у запиті.

Звернення громадян, які мають встановлені законодавством пільги, розглядаються у першочерговому порядку.

Архівні довідки, копії і витяги, а також вилучені архівні документи видаються заявникам, під розписку на руки у разі пред’явлення ними паспорта або іншого документа, що засвідчує особу, їхнім родичам або довіреним особам у разі пред’явлення нотаріально засвідченої довіреності, оформленої відповідно до законодавства.

Згідно із ст.20 Закону України «Про Національний архівний фонд та архівні установи», архів видає відомості тільки ті, що містяться у документах. У разі різночитання прізвища, імені, по батькові, дати народження тощо наводиться те написання, що вживається в документі, з позначкою «так в документі».

 

ОСОБИСТИЙ ПРИЙОМ ГРОМАДЯН ПЕРЕГЛЯНУТИ