Протокол №1 та рішення засідання координаційної ради з питань місцевого самоврядування при голові районної ради від 23 березня 2021 року. 

Переглянути матеріали можна - ТУТ

Протокол №1 та рішення спільного засідання Координаційної ради при голові Вижницької районної ради з питань місцевого самоврядування, постійної комісії з питань промисловості, будівництва, транспорту, зв’язку, розвитку підприємництва та туризму, робочої групи з питань діяльності Берегометського центру Червоного Хреста медико-соціальної підтримки та реабілітації від 11 лютого 2020 року. 

Переглянути матеріали можна - ТУТ

Протокол №1 та рішення спільного виїзного засідання Координаційної ради при голові районної ради та підсумків роботи ДРАЦС на базі Вашківецької міської ради від 26 лютого 2019 року. 

Переглянути матеріали можна - ТУТ

Протокол №2 та рішення спільного виїзного засідання Координаційних рад при голові Вижницької районної ради та Путильської районної ради з питань місцевого самоврядування на базі Мигівської сільської ради Вижницького району від 05 березня 2019 року. 

Переглянути матеріали можна - ТУТ

Протокол №1 та рішення спільного виїзного засідання Координаційної ради при голові районної ради та семінару навчання працівників органів місцевого самоврядування з питань ДРАЦС на базі Лукавецької сільської ради від 8 лютого 2018 року. 

Переглянути матеріали можна - ТУТ