Організатор:

Асоціація органів місцевого самоврядування «Єврорегіон Карпати – Україна»

На конкурс приймаються:

роботи, оприлюднені вперше у регіональних ЗМІ, незалежно від форми власності, з 4 липня до 31 серпня 2019 року.

Термін подання:

Роботи приймаються до 31 серпня 2019 року шляхом заповнення онлайн-заявки на сайті http://ekarpaty.com/

Навіть якщо ви й не вважаєте себе гурманом, у подорожі необхідно чимось харчуватися. А чому б дегустацію нових, оригінальних місцевих страв не перетворити на справжню церемонію смаку?

Розвиток гірських регіонів України – безумовно додатковий потенціал нашої держави. Зокрема в напрямку розвитку туризму, інфраструктури, ІТ-сфери, а також розвитку людського потенціалу. Так прокоментував прийняту сьогодні Урядом Концепцію розвитку гірських територій українських Карпат на 2019-2027 роки Віце-прем’єр-міністр – Міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадій Зубко.

11 червня 2019 року минає два роки з часу введення в дію Угоди про безвізовий режим між Україною і Європейським Союзом, яка стала свідченням дієвості ініціативи Східного партнерства та поступу України на шляху європейської інтеграції.

На сторінці Ресурсного центру, що входить до структури УАРОР, розпочався збір та обговорення пропозицій до розмежування повноважень між органами місцевого самоврядування та державної влади.

З початком літа більшість людей починають планувати свої відпустки, а ми активно працюємо над дослідженням гуцульських одягових традицій у Вижницькому районі.

Із 14 по 19 квітня в м. Братислава у співпраці з Східноєвропейським агентством розвитку (EEDA) за підтримки Посольства Словаччини в Україні заплановано міжнародний семінар «Сучасні технології соціальної роботи в різних сферах життя»

Сьогодні, 10 квітня, на засіданні Кабінету Міністрів було презентовано проект «Малі міста – великі враження» - конкурс культурно-мистецьких проектів громад з населенням до 50 тисяч людей.

Якщо ти амбітний та небайдужий до світу підліток - розвивай свої навички. Ми пропонуємо тобі скласти план власного життя та стати рупором змін у своїй громаді. Знаходь нових друзів зі спільними інтересами та отримуй корисні знання на проектах Klitschko Foundation!