В п’ятницю, 7 лютого, в.о. голови райдержадміністрації Юрій Татарин провів розширену нараду з керівниками підприємств, установ, організацій району, структурних підрозділів райдержадміністрації. Участь у засіданні взяв голова районної ради Михайло Андрюк.

Про стан пожежної безпеки та заходи державного нагляду (контролю) за додержанням вимог законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки будівель з масовим перебуванням людей на території району розповів начальник районного сектору управління ДСНС України у Чернівецькій області Олександр Ткач. Актуальне питання про плату за розподіл та транспортування природного газу для населення Вижницького району розкрив начальник Вижницького відділення ПАТ «Чернівцігаз» Олександр Рогатинович, який також відповів на запитання присутніх. Вирішено, що для кращої комунікації та інформування населення фахівці Вижницького відділення ПАТ «Чернівцігаз» виступатимуть  на сходах громадян в населених пунктах району відповідно до графіку їх проведення.

Про застосування пестицидів на території Вижницького району відповідно до вимог чинного законодавства України доповів начальник Вижницького районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Чернівецькій області Іван Стратійчук. З даного питання в пунктах продажу засобів обробки рослин розповсюджено інформаційні листівки для покупців.

За результатами наради дано ряд доручень та встановлено терміни їх виконання.