Сьогодні, 17 травня, у залі засідань районної ради відбулася нарада працівників Вижницького територіального центру соціального обслуговування за участі голови районної державної адміністрації Руслана Сенчука та заступника голови районної ради Сергія Вірсти.

Звертаючись до присутніх Руслан Сенчук відзначив належну роботу соціальних робітників та соціальних працівників територіального центру та висловив сподівання, що працівники й надалі надаватимуть якісні соціальні послуги тим, хто цього найбільше потребує.
Основним питанням, що розглядалося на нараді, було питання нарахування субсидій та зміни у їх призначенні. Про це присутніх інформувала начальник управління соціального захисту населення райдержадміністрації Оксана Войтенко. Так, вона зазначила що з травня цього року субсидія призначається двічі на рік – у травні (на неопалювальний період із 1 травня по 30 вересня) і у жовтні (на опалювальний період із 1 жовтня по 30 квітня). Руслан Сенчук наголосив на необхідності проведення інформаційної кампанії щодо змін у призначенні субсидій серед усіх категорій громадян.
Підводячи підсумки наради, директор територіального центру Роман Єрема відзначив що основним завданням діяльності соціальних служб є задоволення соціальних потреб найбільш незахищених верств населення, саме тому робота соціальних працівників та соціальних робітників є важкою і водночас надзвичайно потрібною та важливою.