Щиро дякуємо за надану допомогу у вигляді продуктів харчування тривалого зберігання, засобів гігієни та медикаментів ASOCIATIA ORTODOXA SFINTII IMPARATI COSTANTIN SI ELENA з Сірету.
Сподіваємось на подальшу співпрацю!
 
Також, ще один гуманітарний вантаж сьогодні розвантажили з Польщі.
Вижницький районний хаб надання допомоги висловлює щиру вдячність жителям гміни Червін за надану допомогу та волонтеру й водію Івану Катеринчуку за організацію та транспортування вантажу на Вижниччину!!!
 
Крім того, паралельно з отриманням гуманітарного вантажу, його сортуванням та обліковуванням, продовжуємо надавати гуманітарну допомогу людям, які опинилися в складних життєвих обставинах.
Сьогодні відправлено допомогу у вигляді продуктів харчування тривалого зберігання нашим військовослужбовцям, за що дякуємо Вашківецькій ТГ.
Також, видано Селятинській та Берегометській ТГ (Долішньошепітський старостат) засоби гігієни, дитяче харчування та памперси, одяг для переселенців. Направлено до кінотеатру м.Вижниця одяг, та до Пристоличної ТГ з Київщини медикаменти та засоби гігієни.
Отримали, чергову партію вареників від Вижницького коледжу прикладного мистецтва ім.В.Ю.Шкрібляка. Також, отримали допомогу від опорного закладу "Мигівський ЗЗСО І-ІІІ ст. -ЗДО" - готову їжу, які доправили до ТрО.
Продовжуємо працювати - до Перемоги??
 
Більше фото на нашій сторінці в соціальній мережі Фейсбук.