Сьогодні на стадіоні "Черемош", що у Вижниці відбулося урочисте відкриття X-го ювілейного Турніру з футболу серед дитячих команд пам'яті Андрія Гусіна.
Після виконання Державного Гімну України учасники Турніру та вболівальники вшанували хвилиною мовчання полеглих Героїв України та українського футболіста Андрія Гусіна.
Привітати юних футболістів завітали голова Вижницької районної ради Михайло Андрюк, начальник районної військової адміністрації Сергій Чеботар, представник Чернівецької ОВА Руслан Домніцак, начальник управління молоді і спорту Чернівецької ОВА Іван Гешко, голова ГС "Асоціація футболу Чернівецької області" Василь Орлецький та його заступник Сергій Задорожняк, голова ГС "Асоціація футболу Вижницького району" Степан Гакман та голова Вижницької міської територіальної громади Олексій Чепіль.
 
Нагадаємо, що Турнір триватиме протягом чотирьох днів на території Вижницької та Путильської територіальних громад, відповідно до затвердженого графіку, та має благодійний характер - триває збір коштів для потреб 93-го окремого батальйону ТрО Вижницького району.
 
Підбиття підсумків та нагородження переможців відбудеться після фінальної гри в останній день зустрічей на стадіоні "Карпати" в смт.Путила 20 серпня.
Тож бажаємо учасникам змагань наснаги та перемоги!