Вчора на стадіоні "Карпати" у селищі Путила відбувся фінальний матч та церемонія закриття X-го турніру з футболу пам'яті Андрія Гусіна.
Нагадаємо, що Турнір тривав з 17 по 20 серпня, а його матчі поетапно проходили в місті Вижниця та селищі Путила. Загалом у турнірі взяли участь 8 команд, зокрема з Києва, Львова, Чернівців, Вижниці та селищ сусідньої Івано-Франківської області - Кути та Верховина.
Подивитися заключний матч Турніру та привітати його учасників завітали начальник Чернівецької ОВА Руслан Запаранюк, голова Вижницької районної ради Михайло Андрюк, начальник РВА Сергій Чеботар, голова Путильської територіальної громади Іван Повідаш, голова ГС "Асоціація футболу Чернівецької області" Василь Орлецький та його заступник Сергій Задорожняк.
 
За підсумками запеклих ігор, Чемпіоном Х-го ювілейного турніру пам’яті Андрія Гусіна стала футбольна команда "Буковина" із м.Чернівці, яка у фіналі перемогла київське «Динамо» з рахунком 1:0.
 
Відтак, відбулася церемонія нагородження переможців та учасників Турніру.
 
Висловлюємо вдячність меценатам за організацію та підтримку в проведенні турніру: Світлані Ключан, Володимиру Максимюку, Михайлу Маковійчуку, Володимиру Триньці, Андрію Лихавчуку, Роману Мицкану, Сергію Поленчуку, Ігорю Яновському, Юрію Степану, Олексію Кричуку, Сергію Терену, Миколі Лікарю, Сергію Сафроняку, Ігорю Яківюку, Андрію Глевчику.
 
☝️До речі, ювілейний турнір був благодійним і спрямованим на підтримку Збройних сил України: вступні внески від команд-учасників, а також донати від шанувальників футболу і партнерів турніру, загалом 70 тисяч гривень, пішли на допомогу 93-го батальйону Чернівецької бригади територіальної оборони, яка виконує завдання на сході нашої країни в боротьбі з окупантами.