Утверджуючи добро і милосердя, рятівники — справжні герої наших днів. Саме вони несуть відповідальність за вирішення питань загальнодержавної ваги — забезпечення надійного захисту національного багатства, життя людей від вогню та стихії.
Шановні працівники цивільного захисту, пожежники та рятувальники, прийміть наші найщиріші привітання з вашим професійним святом.
 
Цей день невипадково відзначається всією країною на загальнодержавному рівні. Так кожен громадянин України може визнати неоцінену заслугу кожного мужнього рятувальника. Адже цю професію обирають люди відважні, сильні духом, ті, які ставлять добробут, здоров’я та життя інших людей вище від своїх особистих інтересів.
Ми безмежно вдячні вам за те, що ви постійно знаходитеся в бойовій готовності та можете в будь-яку хвилину дати відсіч незваному лиху та прибігти на допомогу тим, хто її потребує. Особливо це цінується в період війни.
 
Бажаємо, щоб ваш святковий день приніс вам надію на краще, більше здоров’я та менше складних завдань. Нехай Бог захищає вас від лиха та допомагає у здійсненні ваших обов’язків.
 
З повагою,
Голова Вижницької районної ради Михайло Андрюк