Працівника лісового господарства Буковини нагороджено відзнакою Секретаря РНБО Олексія Данилова!
???????? Іван Циганюк, головний економіст філії «Путильське лісове господарство» отримав та нагрудний знак «Захиснику України» за вагомий внесок у справу гарантування національної безпеки і оборони України, зразкове виконання службових обов’язків в умовах воєнного стану, мужність та героїзм, виявлені у захисті суверенітету і територіальної цілісності держави.
???? Чоловік пропрацював у галузі 20 років.
???? Ще у 2019 року Іван Миколайович вступив до лінійного складу 93 батальйону ТРО.
???? «24 лютого о 2 ночі я з’явився для формування військової частини. Спершу ми були на другій лінії, страхували 93 ОМБр «Холодний яр». А з червня уже замінили частини холодноярців. Далі Харківщина. Під час контрнаступу ми звільнили від російських окупантів село Мала Комишуваха в Ізюмському районі. Емоції дуже великі були. Ми захопили багато трофейної військової техніки росіян, нею їх і виганяли. Повернули москалям все до останнього патрона... Потім був ще Лиманський напрямок і Луганщина, село Невське», – розповів Іван Миколайович.
❤️ Сил воїну-лісівнику додавали волонтери, сім’я, діти, колеги.
???? «Я ж знав для чого туди йшов. Знав, що це рано чи пізно буде. В мене була одна мета – не допустити цієї біди до свого дому, до своєї родини. Щоб орки не зробили у нас те саме, що вони зробили у Бучі, Харкові, Чугуєві, Лимані, Ізюмі».
???? У березні цього року Іван був демобілізований та повернувся до роботи у лісовій галузі. Зізнається, найбільше хочеться Перемоги і спокою.
 
За інформацією Чернівецької обласної ради