Щоб привітати військовослужбовців Вижниччини з Днем захисників і захисниць України та Днем територіальної оборони України голова Вижницької районної ради Михайло Андрюк спільно з начальником районної військової адміністрації Сергієм Чеботарем та директором опорного закладу "Вашківецький ЗЗСО I-III ступенів" Іваном Гавришем особисто відвідали військовослужбовців 93-го окремого батальйону територіальної оборони Вижницького району, який вже понад рік перебуває на сході України.
Як завжди, завдяки діяльності нашого спільного з ГО "Волонтери Вижниці" перевантажувального хабу надання допомоги, вони привезли із собою речі першої необхідності для наших хлопців, посилки від їхніх родин, оргтехніку, а також доправили автомобіль, який на початку вересня передали небайдужі жителі нашого району.
 
Поспілкувавшись із військовими, очільники районної влади оглянули умови в яких перебувають наші хлопці та дівчата, почули про основні їхні потреби і вже розпочали роботу для якнайшвидшого їх забезпечення.
 
В свою чергу, військовослужбовці подякували доброчинцям за надану підтримку та привітали свого колишнього побратима Івана Гавриша, вручивши йому відзнаку Президента України "За оборону України".
 
Відтак, ми щиро дякуємо за допомогу в організації цієї поїздки волонтерам-водіям Василю та Степану Куташам, учителям, батькам та учням Вашківецького опорного закладу за придбану комп'ютерну техніку, Анатолію та Денису Смереці, Віталію Кравчуку та Садикджону Рахманову за надане авто, БО "БФ "Буковинський спротив", благодійним фондам Johanniter Mission Siret та GlobalMedic, ЧБФ "Нова сім'я".
 
 
 
 
 
 
Більше фото - ТУТ